Vendegházunkról

Vendégházunk a falu közepén egy dombtetőn helyezkedik el, húsz méterre a tájvédelmi területtől, ahol évszázados tölgyek és bükkök magasodnak. Maga az épület egy 150 éves parasztház, ami gondosan fel lett újítva. A ház lakható alapterülete 85 négyzetméter, a szobák külön bejáratúak, a berendezés többnyire antik vagy faragott bútorokból áll. A fűtést két cserépkányha és villany központi fütés biztosítja . Vendégházunk 6 férőhelyes, de pótágy is megoldható. A vendégházban az otthon megszokott csatornákat nézheti.Mákfa vendégházWi-fi internetes hozzáférés ingyen áll vendégeink rendelkezésére.

A ház mellett elterülő 2500 négyzetméteres kert be van kerítve és korlátlanul használható,gyümölcsöt is kedvükre csipegethetnek.Van böven! Az udvarban van egy grillsütő,tárcsa,bográcsozó bográcsal.  A gyerekeknek homokozó és egy tágas cölöpház tartogat feledhetetlen játékot.Vendégeink részére ,tollaslabda és kerékpárok is ingyen állnak rendelkezésre.A gyerekek örülhetnek a rönkfa játszótérnek és a 2.5m átméröjü ugráló trambulinnak is.Medencénk3x4 méteres, 140cm mély.Van egy kenyérsütö kemencénk is,természetesen tüzifával együtt.

Egész évben nyitva tartunk.

Àra: 24000ft/éj(6 személyig  föszezonban,tehát június 15.-töl július,augusztus 31.- éig.Foglalás legalább 6 éjszaka)Május 15.-töl június 14.-éig és szeptember 1.-töl október 1.-ig 20000Ft/ház/éj.A többi hónapokban 18000Ft/ház/éj.Foglalás legalább 2 éjszaka.Szilveszter és karácsony 24000Ft/ház/éj.Pótágy 2000Ft/éj.Foglalás esetén 5000 Forint/nap elöleget kérünk. SZÉP(összes) kártyát elfogadunk!Hosszab idöre engedményeket adunk!

Jól nevelt háziállatokat szívesen látunk. A házban tilos a dohányzás.

Szállásfoglalás:
Telefonon vagy e-mail -ben lehet a vendégházat lefoglalni. Szükségünk van a foglaló nevére és elérhetőségeire, az érkezők létszámára, mely napokra foglalják le a házat.