Vendegházunkról

Vendégházunk a falu közepén egy dombtetőn helyezkedik el, húsz méterre a tájvédelmi területtől, ahol évszázados tölgyek és bükkök magasodnak. Maga az épület egy 150 éves parasztház, ami gondosan fel lett újítva. A ház lakható alapterülete 110 négyzetméter. Két részből áll. Van egy 85 m2-es lakrész 6 fő számára két külön bejáratú szobával, konyhával és fürdőszobával és van egy 25m2-es lakrész csak fürdőszobával 4 fő részére. A kisebbik lakrészt csak akkor adjuk ki, ha 6 főnél nagyobb társaság szeretne foglalni és a nagyobbik lakrész nem elég nekik. A berendezés többnyire antik vagy faragott bútorokból áll. A fűtést két cserépkányha és villany központi fütés biztosítja . Vendégházunk 10 férőhelyes. A vendégházban az otthon megszokott csatornákat nézheti.Mákfa vendégházWi-fi internetes hozzáférés ingyen áll vendégeink rendelkezésére.Àgynemüt,törölközöt biztosítunk.

A teljes ház csak a vendégeink részére van fenntartva. Sem más vendég, sem a tulajdonos nem tartózkodik ott.

A ház mellett elterülő 2500 négyzetméteres kert be van kerítve és korlátlanul használható,gyümölcsöt is kedvükre csipegethetnek.Van böven! Az udvarban van egy grillsütő,tárcsa,bográcsozó bográcsal.  A gyerekeknek homokozó és egy tágas cölöpház tartogat feledhetetlen játékot.Vendégeink részére ,tollaslabda és kerékpárok is ingyen állnak rendelkezésre.A gyerekek örülhetnek a rönkfa játszótérnek és a 2.5m átméröjü ugráló trambulinnak is.Medencénk3x4 méteres, 140cm mély.Van egy kenyérsütö kemencénk is,természetesen tüzifával együtt.

 

Àra: 30000ft/éj(6 személyig  föszezonban,tehát június 15.-töl július,augusztus 31.- éig.Foglalás legalább 6 éjszaka) A7. Főtől 10 főig 50000 Ft. Január 2.tól június 14.-éig és szeptember 1.-töl december 23.-ig 24000Ft/ház/éj.A 7. főtől 10 főig 39000 Forint. Foglalás legalább 2 éjszaka.Szilveszter és karácsony 30000Ft/ház/éj 6 főig. A 7.főtől  10 főig 50000 ForintFoglalás esetén 30% foglalót kérünk. SZÉP(összes) kártyát elfogadunk!Hosszab idöre engedményeket adunk!

Ha Covid 19 miatt kell foglalását lemondania,a foglalót egy másik idöpontban beszámítjuk.

Jól nevelt háziállatokat szívesen látunk.Egy háziállat 600 Forint/éj. A házban tilos a dohányzás.

Szállásfoglalás:
Telefonon vagy e-mail -ben lehet a vendégházat lefoglalni. Szükségünk van a foglaló nevére és elérhetőségeire, az érkezők létszámára, mely napokra foglalják le a házat.